Wie zijn wij

In Puur tref je  verschillende gezichten achter de toonbank. Met z’n allen beslaan we een breed scala hockey-, tennis- en allerlei andere sportieve expertise!

We stellen je kort voor:

Rene van Aalderen hockeyvrouw in hart en nieren, toptrainer topcoach, verantwoordelijk voor de jongste jeugd bij Athena. Maar je zult ook versteld staan als je haar een balletje ziet slaan. 

Pien Spekreijse heeft zaterdag als vaste Puur-dag, en komt als bespanningen-organisator en -expert regelmatig op door de weekse dagen even langs. Sport daarnaast op tennis-, atletiek én schaatsbaan!

Chris Dinnessen op zaterdag brengt hij de Brabantse gezelligheid mee, waar hij zowel tennis als hockey met de paplepel ingegoten kreeg, hij probeert dit nu ook over te brengen op zijn kinderen.

Edzard Zeinstra heeft een brede sportkennis, zowel praktiserend als theoretisch, enthousiast tennisser en een goede hockeyvader.

Joost Morel een journalist met een brede sportkennis, actief bij VVGA als tennisser en bestuurder, een geboren diplomaat

Christian Spekreijse mede eigenaar, vliegende keep, hockey trainer/coach MA3, schaatstrainer, enthousiast recreatief tennisser, doorontwikkelen daar gaat het om.