Athena kleding

Athena heeft sinds juli 2016 nieuwe kleding! Niet alleen nieuwe shirts, rokjes, broeken en sokken, maar ook hele mooie trainingspakken! De kleding is leverbaar bij Puur, Helmholtzstraat 56B, Amsterdam (tegenover de Albert Heijn op het Constantijn Huygensplein).

De Athena kleuren rood, wit en blauw zijn hetzelfde gebleven, maar we zijn veranderd van leverancier. De kleding is gemaakt door Indian Maharadja en kenmerkt zich door de mooie materialen die gebruikt zijn! De shirts zijn gemaakt van een fijn ademend materiaal en de sokken zijn speciaal gemaakt om er scheenbeschermers onder de doen:-)

Dus houd de berichten op de website van Athena in de gaten, want we hebben goede hoop dat we snel door onze eerste voorraad heen zijn (waarna we natuurlijk meteen tot aanvullende bestellingen zullen overgaan)!

Mochten er al teams bezig zijn met het zoeken naar teamkleding voor jullie teams, dan kun je contact opnemen met: Christian Spekreijse van Puur: christian@duosport.nl/06-25056636. Christian kan een offerte maken en zorgen dat alles voor de eerste competitiewedstrijd klaarligt.

Een fijne zomer gewenst en tot in augustus op de velden!

Luc Spin